/ Faculty of Philology, University of Belgrade

Issues:

Vol. 5 (2020), No. 1

Vol. 4 (2019), No. 2

Vol. 4 (2019), No. 1

Vol. 3 (2018), No. 2

Vol. 3 (2018), No. 1

Vol. 2 (2017), No. 2

Vol. 2 (2017), No. 1


„Балканскиот фестивал на народни песни и игри” во функција за развој на културниот туризам во ОхридНаташа ДиденкоФолклористика : часопис Удружења фолклориста Србије, Vol. 4 (2019) No. 2

Article 3 (p. 45-63)

https://doi.org/10.18485/folk.2019.4.2.3

Read full textCitation export: