/ Филолошки факултет, Универзитет у Београду

Издања:

Књ. 64 (2023), Бр. 3

Књ. 64 (2023), Бр. 2

Књ. 64 (2023), Бр. 1

Књ. 63 (2022), Бр. 2

Књ. 63 (2022), Бр. 1

Књ. 62 (2021), Бр. 2

Књ. 62 (2021), Бр. 1

Књ. 61 (2020), Бр. 2

Књ. 61 (2020), Бр. 1

Књ. 60 (2019), Бр. 2

Књ. 60 (2019), Бр. 1

Књ. 59 (2018), Бр. 2

Књ. 59 (2018), Бр. 1

Овај чланак је повучен. Адреса изјаве о повлачењу:
https://doi.org/10.18485/meattech.2023.64.3.7


On-Farm Killing as a Method to Minimize Pre-Slaughter Stress: A Qualitative Analysis from Switzerland



Lisa Märcz

Anna Francesca Corradini

Eugenio Demartini

Michael Gibbert



Meat Technology, Књ. 64 (2023) Бр. 2

Извези цитате: